Prezadovoljni Stanojević: Svi shvataju da su dio ovog tima…

Partizan je na svom terenu pobijedio Radnički sa 4:0, u sedmom kolu Super lige Srbije i na reprezentativnu pauzu odlazi sa maksimalnih 18 bodova iz šest utakmica, na prvom mjestu na tabeli.Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobjedom protiv Radničkog i rezultatima ekipe ove sezone.

Sve smo radili do sada kako je trebalo, presretan sam. Mijenjali smo igrače, svi shvataju da su dio ovog tima, da učestvuju u ovim pobjedama, postižemo mnogo golova, zadovoljan sam“, rekao je Stanojević poslije utakmice.

On je pohvalio i ekipu iz Niša.

Radnički ima dobrih igrača, iskusnih, izuzetno su dobru ekipu napravili. Nije lako da odjednom krenete i da meljete. Oni su bolje ušli u utakmicu, mi smo pokušavali, a kako je vrijeme odmicalo bilo je sve bolje“, naveo je trener crno-bijelih.

Dva gola postigao je Ricardo Gomes, a po jedan pogotak Bibras Natcho i Nemanja Jović.

Obično Ricardo voli da završi, pa i Natcho je njemu dosta golova namjestio, zadovoljan sam. Nikola Štulić nije dugo bio u prvom planu, nije mu lako da uđe odjednom i da igra utakmicu, ali ja želim svakog mladog da poštujem. On radi vrijedno, ali sve je na njima, morate da iskoristite šansu, kad god je dobijete da je iskoristite“, rekao je Stanojević.

Stanojević je večeras ostvario 100. pobjedu kao trener Partizana.Povezano

Leave a Comment