Udarila Đokovića u šali i tvrdi: Biće najbolji ikada, svidjelo vam se to ili ne

Barbara Schett, bivša teniserka, a danas voditeljka “Eurosporta”, nije ostavila ni mrvicu dileme ko je najbolji teniser svih vremena.Nekada sedma igračica svijeta smatra da se zvanje Novaka Đokovića kao najboljeg svih vremena ne dovodi u pitanje. U analizi žrijeba je, ipak, istakla da pred Novakom neće biti nimalo lak zadatak, ali je to sasvim očekivano jer najbolji uvijek mora da potvrđuje svoje mjesto.

Mislim da će Novak na kraju završiti kao najbolji svih vremena. Da li vam se to sviđa ili ne, to nije važno. Ako osvoji ovaj turnir imaće najviše Grand Slamova. Ne vjerujem da će Federer osvojiti još jedan. Bili bismo sretni da ga vidimo da igra, zajedno sa Rafom, ali stvari nisu nimalo lakše. Ne verujem ni da će Medvedev, Tsitsipas ili neko drugi osvojiti 21 titulu. Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je spreman i dobro se stara o svom tijelu. Čak i da ne uzme titulu u New Yorku, osvojiće ih još. Zna koliko je važno narednih nekoliko godina“, poručila je Schett.

Pojasnila je i ko bi mogao da ugrozi titulu Novaka u New Yorku.

Ovim redom, Medvedev, Tsitsipas, Zverev pa Berrettini. Rublev je takođe igrao dobro. Očekujem uzbudljiv turnir. Na posljednjih nekoliko slemova vidjeli smo kako se Novak nosi sa mladim igračima. Veoma dobro podnosi pritisak. Očigledno će ga osjećati i tokom naredne dvije nedelje, inače ne bi bio čovjek. On može da osvoji sva četiri turnira u godini. Sve je u tome kako će se nositi sa pritiskom, biće interesantno.“I dalje se pamti kako je nešto više od tri mjeseca udarila Novaka u prenosu uživo.

Najavila je emisiju pod nazivom „Game, Schett and Mats“ (Aluzija na gem, set i meč kojim se završava teniski susret), a onda je uslijedila reakcija Novaka koju nije očekivala.

Novak: Game, Schett and Mats, to je lijepo, sviđa mi se (smjeh).

Barbara: Nisi znao to?!

Novak: Nisam, nisam

Udarila ga je papirima po koljenu i poručila.

Barbara: Nisi znao?  Pa ima već dve godine da se tako zove emisija.

Novak: Šta? Već dve godine?

Barbara: Da!

Novak: Stvarno? Već dvije godine… Mislio sam da se zove „Game, set and Mats“.

Mats Wilander: Pa, borio sam se dugo, ali na kraju.

Svi se smiju, a Barbara je poručila:

„Ja sam preuzela.“

Taj snimak je dugo bio popularan na društvenim mrežama, a čak ga je i sama Barbara objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Schett-Eagle (@babsschett)

(nova.rs) 

 

Povezano

Leave a Comment