Talksport: PSG spreman prihvatiti Realovu ponudu od 186 miliona eura za Mbappea

Real Madrid je ponudio 186 miliona eura za Kyliana Mbappea, javlja danas TalkSPORT, jedna od najvećih sportskih radiostanica na svijetu.Francuski napadač je, prema pisanju istog medija, odmah po primitku te ponude zatražio odlazak, a PSG se odmah okreće traženju zamjene za njega.

Prvi izbor je Cristiano Ronaldo, čiji je dolazak već na neki način i najavio brat vlasnika PSG-a. Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani, katarski šeik i brat katarskog emira Tamima bin Hamada Al Thanija, danas je iznenadio objavom na društvenim mrežama.

Protagonisti objave su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, a u opisu objave stoji: “Možda? Možda?” Nije jasno što je htio poručiti ovom objavom, ali čini se kao da opet najavljuje aktivnost PSG-a na tržištu igrača.

Ranije danas o ovome se poslu puno pisalo i u španskim medijima. Ipak, oko ove informacije zasad treba biti suzdržan jer u ovom trenutku nema potvrde iz Madrida da je poslana ikakva ponuda.

Ako bi se ovaj transfer ostvario, Mbappe bi Pariz napustio za isti iznos za koji je u njega i došao iz Monaca 2017. godine kao drugi najskuplji fudbaler u historiji fudbala, nakon Neymara.Povezano

Leave a Comment