Partizanova pobjeda u sjenci haosa u Novom Pazaru

Partizan je bez mnogo muke savladao Novi Pazar u gostima – 4:1, golovima Bibrasa Natcho, Slobodana Uroševića, Ricarda Gomesa i Seydouba Soumaha, ali je meč prekinut u 62. minutu, jer se dogodio skandal velikih razmjera.Navijači Partizana, naime, skandirali su ratnom zločincu Ratku Mladiću, nakon čega su domaćini napustili teren u 62. minutu i odbili da se vrate sve dok nije ispražnjena tribina sa pristalicama kluba iz Humske.

Srpski mediji tvrde da su tokom meča i Aleksandar Stanojević te igrači Partizana na klupi gađani svim i svačim, ali vrijeđani, zbog čega je meč prekidan tri puta prije pomenute konačne odluke.

Partizan je s ovo pobjedom zadržao lidersku poziciju Superlige.Povezano

One Thought to “Partizanova pobjeda u sjenci haosa u Novom Pazaru”

  1. KOBAC011

    Ne tvrde srpski mediji da je domaća publika prevršila sve mere, već se to vidi i na televizijskim snimcima: stotine flaša i drugih predmeta je uletelo na teren i prema klupi Partizana, i to od prvog minuta, dok još Grobara nije ni bilo na istočnoj tribini. Lazar Pavlović je pogođen upaljačem, rasečena mu je usna, a igrači Partizana su gađani sa zapadne tribine i tokom prekida i prilaska tunelu. Sve to je sasvim dovoljno za ozbiljnu kaznu Novom Pazaru, ali nažalost, nje neće biti, te će njihove utakmice i ubuduće biti visoko rizične.

Leave a Comment