Oglasio se bivši Novakov trener: Moramo da damo poštovanje ovom velikom čovjeku

Nekadašnji teniser Boris Becker oglasio se povodom plasmana Novak Đokovića u 30. Grand Slam finale i pobjede nad Denisom Shapovalovom. Becker, koji je jedno vrijeme sarađivao sa Novakom, se još jednom divio partiji koju je demonstrirao srpski teniser.

Moramo da damo poštovanje ovom velikom čovjeku – on pronalazi motivaciju i inspiraciju iznova i iznova. On nastavlja da uživa – zato igra tenis, da bi bio u ovom trenutku. Teško je držati korak sa načinom na koji on dominira“, izjavio je Boris Becker, koji je u karijeri tri puta osvajao Wimbledon osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Mora se odati priznanje i Shapovalovu poslije suza na kraju meča i nastupa u prvom polufinalu Grand Slam turnira. On je do sada imao tek devet mečeva na Wimbledonu ukupno i mnogo govori činjenica da je Novaku pružio do sada najjači otpor na turniru“, rekao je nekadašnji Đokovićev trener.

Finale u kojem će Novak Đoković pokušati da dođe do 20. Grand Slam titule u duelu sa Matteom Berrettinijem na programu je u nedelju od 15 časova po srednjoevropskom vremenu.

Povezano

Leave a Comment