Obradovićem tim i dalje oslabljen: Kad se Punter i Ponitka vraćaju na parket?

Trener Partizana Željko Obradović neće bar još neko vrijeme moći da računa na povrijeđene, Kevina Puntera i Mateusza Ponitku. U ovom trenutku bliži povratku u “crno-bijeli” tim je poljski reprezentativac, prenosi “Mozzart Sport”.Ponitka se povrijedio još tokom pripremnog meča protiv Fuenlabrade kada je dobio udarac u rame. Zbog toga je propustio završnicu priprema, ali je bio uz tim na početku sezone.

Ipak, na kraju je morao na pauzu kada pred meč drugog kola Evrolige protiv Barcelone nije mogao da podigne ruku.

Ponitka je u prethodnom periodu radio u teretani kako bi povratio mišićnu masu u povrijeđenom dijelu. Njega neće biti u petak u Vitoriji gdje će Partizan u okviru šestog kola Evrolige igrati protiv Baskonije, kao ni u Splitu potom. Poslije ta dva meča bi polako mogao da se vraća u tim.

Situacija sa više nepoznatih je kada je Punter u pitanju. Kapiten Partizana se muči sa povredom zadnje lože već duže vrijeme, a sada se javio i problem sa koljenom.

Punter svaki dan radi sa medicinskim timom Partizana kako bi se što prije oporavio, a u narednim danima bi trebalo da ode na novo snimanje poslije kojeg će situacija biti jasnija.
Povezano

Leave a Comment