Legendarna Schett otkrila zbog čega je udarila Đokovića u emisiji

Barbara Schett jedna je od poznatih ličnosti koja je napravila dvije uspešne karijere. Pojavila se kao teniserka koja je bila i sedma igračica svijeta, a nakon toga je uplovila u medijske vode. Za Nova.rs je pričala o šansama Novaka Đokovića na US Openu, ali i otkrila mnoge detalje koji se dešavaju iza kamere.Danas radi kao komentatorka na „Eurosportu“, a njena emisija sa Matsom Wilanderom često izaziva dosta pažnje navijača.

U karijeri je osvojila 10 titula, pa je svi gosti uvijek poštuju i cijene njeno mišljenje. Govorila je i koliko šansi Novak ima na ovogodišnjem izdanju Grand Slama u New Yorku.

Mislim da će to uraditi, imao je neke probleme u prvim setovima u posljednjim mečevima protiv Brooksbya i Nishikorija. Imao je nekoliko sporih početaka, ali i dalje vjerujem u njega. On je jak momak i mislim da ne želi ništa više nego da osvoji ‘Kalendarski slem’. Uradio je to i ranije, ali ne u okviru jedne godine. Zaslužio je to jer je najbolji igrač trenutno, najkonstantniji igrač“, počela je Schett za Nova.rs.

Novinara iz Srbije je zanimalo i to da li će Alexander Zverev ili Danil Medvedev biti najveći test za Đokovića…

U ovom trenutku bih rekla da je to Zverev jer ga je pobijedio na Olimpijskim igrama. Pun je samopouzdanja i odveo je tenis na novi nivo. Isto kada gledate Medvedeva još uvijek nije izgubio set, igra sjajan tenis. Obojica ili jedan od njih će biti velika pretnja to je sigurno, ali na kraju dana sa konstantošću Novaka, njegovim atletizicam, voljom… Mislim i ostali imaju pritisak takođe, svi žele da ga zaustave da osvoji ‘Kalendarski slem’ i to je takođe pritisak. Čini mi se da se u cjelosti Novak bolje nosi sa cijelom situacijom nego svi ostali i zato je i broj jedan.“U toku prenosa na Eurosportu u prošlosti, Barbara Schett je jednom prilikom udarila Đokovića po ruci papirima kada nije znao tačan naziv emisije. To je postala senzacija u Srbiji, ali i širom svijeta koji prate bijeli sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Schett-Eagle (@babsschett)

Pričali smo kasnije u toku emisije. Nije imao pojma da se šou prvo zvao „Game, Set and Mats“, a zatim je promjenjeno ime u „Game, Schett and Mats“. Bio je tako iznenađen kada sam započela emisiju, pogledao me je i ja sam bila veoma ponosna da je moje ime u imenu emisije. Nisam mogla da vjerujem da ne zna jer sam mislila da ga sve veoma zanima. Nisam mogla da vjerujem, pa sam ga samo udarila. Bila je to moja prva reakcija, a onda smo se nasmijali. Bilo je to smješno, poslije je rekao da nije znao za to. Pa, da rekla sam da je tako već dvije godine i da sam veoma ponosna na to. Rekao je da je to sjajna ideja, ali je prvi put da je to čuo. Svidjelo mu se ime i sve, bilo je smješno, uvijek se dobro zabavimo kada se vidimo. Nažalost, posljednjih godinu i po dana je sve samo teleportacija i ne pričamo prije i poslije, samo radimo intervju, ali je bilo veoma zabavno.“Povezano

Leave a Comment