Izjava Stankovića nakon pobjede nad Spartakom u Subotici

Trener fudbalera Crvene Zezde Dejan Stanković bio je zadovoljan poslije pobjede nad Spartakom u Subotici.Crveno-bijeli su u trećem kolu Superlige savladali Spartak 3:1. Za tim Dejana Stankovića ovo je druga pobjeda u sezoni.

Čestitam momcima na igri po ovakvom vremenu i nakon teškog meča koji smo imali u srijedu. Bilo je bitno da poslije jedne dominantne utakmice kao što je bila sa Kairatom, da se potvrdi sve to i u prvenstvu. Igrači su bili sasvim korektni, veoma dobra utakmica. Bilo je malog „spuštanja kofera“ poslije postignutog gola u intervalu od nekih 15 minuta, ali ostalo je sve bilo onako kako smo tražili. Jedino mi je žao što nisam uspio da više izrotiram ekipu. Potrebno je da naše šanse koristimo, jer će nam to dati priliku da neke momke odmorimo. Sada se okrećemo pripremi utakmice sa Šerifom“, rekao je Stanković.

Strijelci za beogradski klub bili su Mirko Ivanić, El Fardu Ben i Nikola Krstović, dok je Radovan Pankov postigao autogol.

Tri gola raduju, a mogao je da bude i još koji više. Samo malo mirnoće fali, da na lopti budemo samouvjereniji, a ostalo je sve u najboljem redu. Dobra i lijepa tri boda za nas. Moglo je da bude i efikasnije, ali sačuvali smo nešto i za utorak“.

U utorak Zvezda igra protiv Šerifa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.Povezano

Leave a Comment