Italijani objavili tri uvjeta koja se moraju ispuniti da Ronaldo prijeđe u City

Cristiano Ronaldo sve je bliže odlasku iz Juventusa i prelasku u Manchester City, jedini klub koji je javno zainteresiran za njega, ali da bi se transfer ostvario, moraju se ispuniti tri uvjeta, piše Sky Sport Italia.Prvo, transfer mora biti dovršen u sljedećih sedam dana jer idući utorak, 31. augusta, završava ljetni prijelazni rok.

Sky Sport javlja i kako Manchester City zapravo ne želi platiti odštetu za Ronalda, nego smatra da je dovoljno rasteretiti Juventus njegove plaće, dok klub iz Torina traži između 25 i 30 miliona kako bi izbjegao velike gubitke.

Juventus je spreman i na razmjenu ako bi u Torino stigao Gabriel Jesus, ali Cityu ne pada na pamet prodavati Brazilca.

Ipak, da bi Ronaldo došao, City mora prodati jednog napadača, a Sky naglašava da je glavni kandidat Raheem Sterling. Taj bi se transfer morao realizirati prije Ronaldovog dolaska ili paralelno s njim, što opet otvara problematiku nedostatka vremena s obzirom na blizinu kraja augusta i isteka prijelaznog roka, a City još nije primio zadovoljavajuću ponudu za svog krilnog napadača.

Postojala je i četvrta prepreka sve do danas, obzirom da je Pep Guardiola u napadu htio vidjeti Harry Kanea, ali danas je engleski reprezentativac potvrdio da ostaje u Tottenhamu.Povezano

Leave a Comment