Zvezda saopštila spisak za Evropa ligu, Stanković jednog napadača eliminisao

Fudbalski klub Crvena Zvezda saopštio je spisak fudbalera koji će predstavljati crveno-bijele u grupnoj fazi Evropa lige.TIm sa Marakane će odmjeriti snage sa portugalskom Bragom, bugarskim Ludogoretsom i danskim Midtjyllandom, a Dejan Stanković je izabrao očekivan sastav.

Među prijavljenim fudbalerima nalaze se „udarne igle“ crveno-bijelih Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Gelor Kanga, kao i posljednje pojačanje tima sa Marakane, Richairo Živković.

Interesantno je da među igračima koje je trener Dejan Stanković uvrstio na spisak nema mladog napadača Nikole Krstovića, dok je tu francuski internacionalac koji se nalazi na pozajmici u Zvezdi, a koji je od strane velikog broja navijača već otpisan zbog slabih partija, Lois Dioni, kao i Filippo Falco.

Na „B“ listi na koju idu mladi fudbaleri nalaze se Strahinaj Eraković, golman Miloš Gordić, talentovani napadač Marko Lazetić, kao i vezni fudbaler Nikola Stanković.

Golmani:

Miloš Borjan, Zoran Popović

Odbrana:

Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Milan Rodić

Vezni red:

Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Njegoš Petrović, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Petar Stanić

Napad:

Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Luis DioniPovezano

Leave a Comment