Zvezda oprezna pred Spartak: Potreban maksimum na terenu

Pomoćni trener Crvene Zvezde Nebojša Milošević očekuje atraktivan, ali i izuzetno težak meč protiv Spartaka u Subotici, poučen iskustvom iz dosadašnjih okršaja sa Golubovima.Zvezda gostuje Spartaku u trećem kolu Superlige Srbije u subotu od 18.55 časova.

Prošle godine smo tamo na gostovanju uspjeli da pobijedimo 2:1 u veoma neizvesnoj utakmici, koja je bila ispunjena fudbalskim sadržajem i dešavanjima i gde smo gubili 1:0 i u posljednjih deset minuta uspjeli dobijemo 2:1. Čak i utakmica koja je odigrana na našem stadionu u jesenjem dijelu u kojoj smo pobijedili 3:2 bila je otvorena i interesantna i to je ono što ekipu Spartaka krasi posljednjih godina, imaju poletnu i ofanzivno orijentisanu ekipu, koja može svakom timu da napravi odredeni problem”, istakao je Milošević i dodao:

Uvijek su utakmice protiv Spartaka bile izuzetno atraktivne i lijepe za oko, nema sumnje da ce tako biti i ovog puta. Sa druge strane oni vjerovatno nisu zadovoljni sa bodovnim kontom u prva dva meča. Mi znamo naše ciljeve, svi igrači su zdravi, u dobroj atmosferi se pripremamo za utakmicu, danas na treningu ćemo odraditi sve ono što je neophodno i sa najvišim ciljevima i optimizmom krecemo na put ka Subotici“.

Pomoćnik Dejana Stankovića jasan je po pitanju toga šta crveno-bijeli moraju da urade da bi trijumfovali.

Spartak je zahthevan protivnik, nikada u Subotici nije bilo lako uzimati bodove, moramo maksimalno i da se potrošimo i da se nametnemo svoj neki stil, željeni ritam igre prenesmo na teren i ostvarimo ono što smo zacrtali a to su tri boda. Uspjeh u domaćem prvenstvu je preduslov kako bismo i naredne godine bili u evropskim utakmicama. Potpuno smo fokusiranu na tu utakmicu i maksimalno koncentrisani da realizujemo postavljeni zadatak”.

Zvezda u duel ulazi poslije velike pobjede nad Kairatom (5:0) i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

Nema ni razloga za samozadovoljstvom i uživanjem u nekim stvarima, mi još uvijek nismo ostvarili naše ciljeve i ono što zaista želimo. To divno veče u srijedu ovdje je dodatni stimulans i pozitivna enrgija koju su mališani napravili na stadionu, kao i način na koji smo pobijedili utakmicu je svakako stimulans i dodatni impuls za naredne meceve. Apsolutno smo svi čvrsto na zemlji, sezona je tek počela, tek smo odigrali četiri takmičarska kola, možemo sigurno i hoćemo da budemo bolji u odredenim segmentima igre”, rekao je Milošević.

Srpski prvak ima četiri boda iz prve dvije runde Superlige. Subotičani imaju jedan poen.Povezano

Leave a Comment