(VIDEO) Stefan i Jelena Đoković skočili na noge zbog trojke Avramovića, a potez Novaka je za svako poštovanje

Košarkaši Partizana slavili su rezultatom 88:86 u 5. kolu Evrolige protiv Crvene zvezde u prvom evroligaškom “vječitom” derbiju. Na kraju je junak bio Aleksa Avramović, koji je imao sjajnu rolu u finišu meča u četvrtoj četvrtini.On je pogodio i ključnu trojku koja je prelomila meč, a taj koš je “zapalio” Štark Arenu i 20 hiljada “Grobara” u njoj. Među onima koji su gledali meč bio je i Novak Đoković sa svojom porodicom.

Novak je na meč došao u sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, koji je inače navijač Partizana. Stefan je zajedno sa Jelenom pao u trans sa ostatkom hale kada je Avramović pogodio bitnu trojku.

Skočio je i digao ruke uvis. Pored njega je sjedio Novak, koji je navijač Zvezde, ali je pokazao šmekersku reakciju, jer je aplaudrao Avramoviću za ovaj sjajan potez.

Inače, pred Novakom Đokovićem je nastup na Mastersu u Parizu. Nakon njega će igrati do kraja godine još na Završnom Mastersu u Torinu i na Davis Cupu, barem kada je riječ o “onim” bitnijim turnirima, s obzirom da je dogovorio i ezgibiciju na kraju.
Povezano

Leave a Comment