Serena u suzama predala meč Bjeloruskinji

Kiša je opet poremetila planove organizatorima Wimbledona, ali većina mečeva se uspjela odigrati.

Roger Federer prošao je prvu prepreku Adriana Mannarina i to početkom petog seta. Francuz je u završnici četvrtog seta zaradio ozljedu, na kraju ipak Švicarac prolazi dalje.

Američka teniska zvijezda Serena Williams predala je susret prvog kola Wimbledona Bjeloruskinji Aleksandri Sasnovič zbog ozljede butnog mišića pri rezultatu 3-3 u prvom setu.

Amerikanka, koja će u septembru imati 40 godina, se u četvrtom gemu poskliznula nakon čega je zatražila liječničku stanku. Nakon više od sedam minuta pomoći pokušala je nastaviti, no bolovi su bili preveliki, opet je pala, a zatim u suzama završila obračun protiv 27-godišnjakinje iz Minska.

Bilo je lijepo igrati u ovoj atmosferi, ali pobjeda na taj način nije ugodna. Serena je sjajna prvakinja i želim joj brz oporavak. Želim što duže ostati u Wimbledonu i obradovati publiku,” rekla je Bjeloruskinja.

Mlađa od sestara Williams sedam je puta pobijedila u Wimbledonu, posljednji put 2016. U posljednje četiri godine neuspješno lovi rekordni 24. naslov na Grand Slam turnirima.

Povezano

Leave a Comment