Oglasio se Ronaldo nakon sjajnog povratka na Old Trafford: Ponosan sam što sam se vratio

Cristiano Ronaldo je odigrao odličnu utakmicu, prvu po povratku u Manchester Unitedu za koji je igrao prije 12 godina. Sjajni Portugalac je u pobjedi nad Newcastleom (4:1) postigao dva pogotka, te tako bio jedan od najzaslužnijih za novi trijumf kojim su “Crveni đavoli” barem za kratko preuzeli tron u Premier ligi.

Nakon novog debija u kojem su navijači sa oduševljenjem propratili svaki njegov potez, Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama:

Moj povratak na Old Trafford bio je samo kratko podsjećanje na to zašto je ovaj stadion poznat kao Teatar snova. Za mene je to uvijek bilo čarobno mjesto gdje možete postići sve što ste i zamislili. Uz sve moje saigrače i uz nevjerovatnu podršku koju uvijek dobijamo sa tribina, sa samopouzdanjem se suočavamo sa daljnjim putem na kraju kojeg ćemo zajedno slaviti”, napisao je Ronaldo te dodao:

“Ponosan sam što sam se vratio u Manchester United i što sam ponovo igrao u Premier ligi, ali najvažnije od svega, sretan sam što sam pomogao ekipi. Idemo “Đavoli”, poručio je Ronaldo.Povezano

Leave a Comment