Novinari čekali Bakhara preko sat vremena, on preko portparola poslao poruku i dao obećanje

Crvena zvezda je večeras doživjela treći kiks od početka sezone u Superligi Srbije i prvim neriješenim rezultatom (1:1) u duelu sa TSC-om nastavila da gubi korak za Partizanom. Ovim remijem, ekipa Baraka Bakhara je dopustila Partizanu da ode na šest bodova prednosti na tabeli.Uprava Crvene zvezde je nakon utakmice odlučila dati punu podršku izraelskom stručnjaku. Međutim, treba istaći da je Bakhar radio i ne baš toliko sportski potez po završetku susreta sa TSC-om.

Naime, grupa novinara je čekala Baraka Bakhara nakon utakmice, gdje je trebalo da im održi neku vrstu konferencije ispred svlačionica. Novinari su čekali oko sat i po vremena, prije nego što se pojavio portparol Zvezde, koji je prenio Bakharove riječi, prenosi Telegraf.rs.

Trener Zvezde je zamolio sve novinare da ga “poštede” davanja izjave, jer mu je remi teško pao i ne osjeća se dobro, te nije baš bio rad za priču. On je također i zamolio da se novinari i on vide u petak, gdje će tada govoriti o svemu i gdje će odgovoriti na sva pitanja koja se nađu ispred njega.
Povezano

Leave a Comment