Novak u New Yorku trenira u luksuznoj vili misterioznog bogataša

Novak Đoković vrijedno trenira pred meč drugog kola US Opena protiv Tallona Griekspoora, a sada je postalo poznato i gdje je odsjeo u New Yorku.Zbog uragana Ida se dovodi i u pitanje odigravanje mečeva, a zbog toga su mnogi teniseri morali da mijenjaju planove i da se prilagođavaju novonastaloj situaciji.

Lorenzo Musetti je još jednom naišao na toplu dobrodošlicu Đokovića, a problem sa vremenskom nepogodom mu je na kraju donio i bolje uslove.

Spremao se zajedno sa Đokovićem na ekskluzivnoj lokaciji, na poziv Novakovog agenta Edoarda Artaldija koji je i ranije ugovarao njihove susrete.

Tako je postalo jasno da je Srbin smješten u domu jednog imućnog čoveka i to izvan New Yorka.

Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelijepom mjestu u New Jersey, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan“rekao je Tartarini, trener Musettija.

Ipak, identitet ovog bogatog čovjeka nije otkriven, a postaće poznato tek ukoliko Đoković odluči da javno saopšti ime ovog prijatelja.

Ovo nije ništa neobično jer su često teniseri odsjedali u privatnim kućama tokom turnira i tako imali odlične uslove za rad.

Podsjetimo nedavno se Đoković takođe našao Italijanu u nevolji. Musetti se ukrcao u privatni avion Đokovića i iz Pariza (igrali na Roland Garrosu) odletili u London na Wimbledon. U to vrijeme je Musetti bio srednjoškolac i imao je obaveze van tenisa.

Istina, na kraju smo to drugačije riješili, ali zapravo je naš odnos odličan, prije svega zahvaljujući kondicionom treneru, koji mi je veoma drag prijatelj. Ali i mi smo u odličnim odnosima, kao što sam vam rekao, takođe sa menadžerom Eduardom Artaldijem. Naravno, može se dogoditi da je meč u Parizu uticao na Đokovićevo razmatranje Lorenza“, pojasnio je Italijan.Povezano

Leave a Comment