Navijači ismijavaju Kyrgiosa poslije poraza Đokovića

Australijski teniser Nick Kyrgios našao se usred rasprave teniskih fanova poslije meča Pabla Carreno Buste i Novaka Đokovića.Kyrgios, poznat po kontroverznom ponašanju i izjavama, rekao je „da šljaka ne postoji, Carreno Busta ne bi bio ni u top 50 tenisera na svijetu“.

Neko od onih koji prate tenis to je uredno „izvukao iz fioke“ i podsjetio na tu izjavu Australijanca, u danu kada je Carreno Busta na tvrdoj podlozi pobijedio najboljeg tenisera svijeta.

Pablo je bio bolji od Novaka sa 6:4, 6:7 (6) i 6:3 i time je došao do olimpijske bronze. Uz to, ima i dva polufinala US Opena, a u Tokiju je pobijedio prvog i drugog tenisera svijeta.

Treba napomenuti i da je drugoplasiranom Danilu Medvedevu, upravo beton podloga koja mu za igru najviše leži.

Zato na internetu sada ismevaju Kyrgiosa tvrdeći kako je osvojio „slemove“ u Vašingtonu i Akapulku, drugi podsećaju da je ispao u Atlanti u drugom kolu, a treći traže da Nick čestita Špancu na medalji.

Da podsjetimo, Carreno Busta je na tvrdoj podlozi igrao i polufinala Majamija, Indijan Velsa, dublova u Sinsinatiju i na US Openu, a ima i titulu u Vinston Sejlemu.

Povezano

Leave a Comment