Krznar: Svu odgovornost uzimam na sebe; Majer: Ovo je najgora utakmica Dinama

Dinamov trener Damir Krznar je tražio riječi nakon teškog poraza u Moldaviji od Šerifa rezultatom 3:0.Danas je Šerif bio taj koji je održao lekciju Dinamu. Mislim da smo odigrali ispod svake razine Dinama. Ne bih rekao da je stvar podcjenjivanja. Dopirali smo do igrača da je Šerif neugodna i brza momčad, nakon prvog poluvremena smo se neshvatljivo otvorili u drugom dijelu i to je njima sve išlo na mlin. Bili smo beskrvni, bez želje, bez volje. Svu odgovornost uzimam na sebe, trebao sam od njih još više tražiti, a i dobiti”, rekao je Krznar pa prokomentirao probleme s ozljedama. Perića je izvadio već u 21. minuti, a od ranije nema Lauritsena i Ademija:

“Mouba nam je bio jedina opcija koju smo imali za to, za stopera. Zbog Franjićeve dinamike smo ostavili njega na boku, a Moubandje je brži u toj centralnoj zoni. U drugom dijelu Moubandje i Theophile malo previsoko, malo predaleko, dopustili su da svaka dubinska lopta bude opasna prilika”, rekao je za 24 sata. 

Utakmicu su za Arena sport su prokomentirali Dinamovi igrači:

Nismo bili pravi, sve nam je nedostajalo, tako se ne može igrati. Neka nam ovo bude škola”, rekao je Majer i nastavio: “Najbitnija je druga lopta, a danas je svaka bila njihova. Bez nje se ništa pozitivno ne može očekivati, a mi smo tu bili loši. Ako ćemo biti na razini kao oni danas, ako ćemo proliti toliko krvi… Vjerujem da smo kvalitetniji, ništa još nije gotovo.”

Utučen je bio i Mislav Oršić, toliko puta junak Dinamovih pobjeda:

“Ovo je najgora utakmica Dinama otkad sam ja ovdje. Nemam riječi. Ništa nije išlo, sve smo duele gubili. U drugom dijelu smo bili slabiji nego u prvom, još smo i dobro prošli s tri primljena gola.’ Sve pohvale Sheriffu, ali mi smo ti koji su podbacili. Moramo se što bolje pripremiti za uzvrat, trebat će nam čudo u Maksimiru i nadam se da ćemo uspjeti. Ntko noćas neće spavati’”. Povezano

Leave a Comment