Khabib ponovo u centru pažnje: Otkrio razlog Ronaldovog povratka u Manchester United

Umirovljeni UFC borac Khabib Nurmagomedov u posljednje vrijeme ne privlači pažnju javnosti svojim borbama, već izjavama i komentarima. Nakon što je dospio u centar pažnje izjavom o ring djevojkama, u kojoj ih je Dagestanac nazvao beskorisnim, često se oglašavao i o povratku Cristiana Ronalda u Manchester United. Prvo je poručio da je mjesec dana prije znao da će se Ronaldo vratiti, a sada je otkrio razlog ovakve odluke sjajnog Portugalca.

Ne bih želio otkriti naš privatni razgovor, ali između ostalog rekao mi je da mu je dosadno u Italiji i da bi želio preseliti u Englesku. Također, nisam ljubitelj italijanskog fudbala, dok u Premijeršipu bilo koja ekipa može ponuditi šou”, poručio je Khabib za “Sport24”.

Podsjećamo, Cristiano Ronaldo se na Old Trafford vratio nakon 12 godina, a očekuje se da novi debi zabilježi već za tri dana, kada Manchester United igra protiv Newcastlea. Portugalac je sa “Crvenim đavolima” potpisao ugovor do 2023. godine, s opcijom produžetka na još jednu sezonu.Povezano

Leave a Comment