Jakirović nakon bolnog rezultata Dinama: Ovo mi je najteži poraz u karijeri

Zagrebački Dinamo doživio je pravu katastrofu i porazom 4:1 na gostovanju Sparti u Pragu ispali su iz Evropske lige. Svoj put u Evropi ove sezone imat će u Konferencijskoj ligi, ali za “Modre” je to veliki neuspjeh. Evo što je trener Sergej Jakirović rekao nakon utakmice:

Želio bih čestitati Sparti na pobjedi i prolazu. Bili su bolji protivnik, ne znam zašto smo tako loše reagovali u prvom poluvremenu. Primili smo gol, onda su oni zahvaljujući publici dobili krila. Drugi gol iz prekida, inferiorni smo bili visinom. Pokušali smo u drugom dijelu, uspjeli smo zamjenama poboljšati igru. Žao mi je što Ljubičić nije zabio kod 2:0, a onda smo primili i treći gol”, započeo je Jakirović pa nastavio:

Bili smo dobri, kontrolirali utakmicu, imali neke šanse. A onda smo primili četvrti gol, ja još nisam vidio što se dogodilo, kako to objasniti, iz auta gol ili što je već bilo. Bilo je teško očekivati da ćemo zadnjih pet minuta opet izaći iz tog minusa. Ali moramo se brzo dignuti za ono što slijedi, nema više vraćanja na ovo.”

Ovo mi je svakako najteži poraz u karijeri, bilo je još teških poraza, ali nije nikad bilo ovako važno. Jedini mi je upitnik zašto smo bili tako prazni u prvom poluvremenu, šta se dogodilo. Zato smo i reagovali na poluvremenu. Nismo mislili da će biti lako, znali smo da nas čeka dobar protivnik. No nemamo vremena za plakanje, treba izvlačiti pouke. Izvlačimo ih, nažalost, iz svojih grešaka”, rekao je pa odgovorio na pitanje zašto Dinamo prima golove pred sam kraj utakmice:

Ne vjerujem da je stvar kondicije, pali bismo prije da je to i pitanju. Čak smo u nastavku bili i više na lopti od njih, kao da su oni imali problem s kondicijom. Može biti posljedica psihološkog stanja, ali i za to nema razloga, dvije pobjede dale su nam samopouzdanje, podignule nas. Svima nam je teško, ali moramo se izvući iz ovoga. Poraz nije lagan, no čeka nas Osijek.”
Povezano

4 Thoughts to “Jakirović nakon bolnog rezultata Dinama: Ovo mi je najteži poraz u karijeri”

  1. toradol 10mg generic buy gloperba purchase colcrys generic

  2. tenormin cost purchase tenormin generic order tenormin 50mg online cheap

  3. medrol tablets medrol 4mg oral can i buy medrol online

  4. inderal 20mg sale plavix 150mg price plavix 150mg cost

Leave a Comment