Izjava Bakhara nakon poraza Zvezde od Leipziga, evo šta je istakao da je najvažnije za klub

Trener Crvene zvezde Barak Bakhar kaže da će utakmica protiv Leipziga za dvije sedmice biti najvažnija.“Crveno-bijeli” su poraženi rezultatom 3:1, a za 13 dana njemački tim dolazi u Beograd.

Razočaran sam porazom. Zaista želim da obratim pažnju na dobre stvari. Primili smo gol kada smo imali inicijativu, ali se nismo predavali. Sviđa mi se kako su mladi igrači ušli i igrali dobro. Trebalo nam je malo sreće da postignemo još neki gol, ali možemo da prihvatimo dobre stvari”, rekao je Bakhar na konferenciji.”

Ima dovoljno vremena da analizira meč iz Leipziga.

Mislim da će biti dobra atmosfera, i danas je bilo tako, sjajno su nas podržali. Na kraju meča su bili ponosni, čak i pošto smo izgubili. Mislim da ćemo pred našim navijačima biti i bolji. Naravno da želim da pobijedimo u tom meču. Tek smo završili. Ima dovoljno vremena za analizu. Bilo je dobrih, ali i loših stvari. Mislim da smo dobro odigrali drugo poluvrijeme. Ako to prenesemo na sljedeći meč, mislim da možemo da pobijedimo”, istakao je Bakhar i dodao:

Mislim da treba završiti sve, a onda vidjeti šta je dobro i šta ne. Imamo još tri meča, dva na našem stadionu. Možda je sljedeći i najvažniji za nas u ovoj grupi. Treba da se fokusiramo na nas. Dvije utakmice u ligi, a onda Liga prvaka.”

Bonus video: Delije pružile podršku igračima Zvezde nakon poraza, pogledajte scenu iz Njemačke
Povezano

Leave a Comment