Ispovijest Mahrezove bivše supruge: Manchester City mi je uništio život

Rita Johal, pjevačica i bivša supruga Riyada Mahreza ponovo je dospjela u centar pažnje. Ona je nastavila s negativnim komentarima na račun bivšeg supruga, a ovog puta je tvrdila da joj je život uništio njegov transfer iz Leicestera u Manchester City. Britanski “Sun” objavio je njenu izjavu, u kojoj je Rita navela kako se sve okrenulo kada je on potpisao za City, postao daleko plaćeniji i popularniji, a sve je to utjecalo na Mareza koji je zapostavio svoju porodicu.

Ne mogu sada komentarisati tuđe živote, ali preseljenje u Manchester promijenilo je mog bivšeg muža. Riyadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kada je prešao u City. Karijera fudbalera je kratkog vijeka, trebali bi da ostanu na zemlji, da budu vjerni svojim najbližim osobama i da shvate da je to u životu najvažnije”, rekla je Rita, te dodala da porodica Harry Kanea treba biti sretna jer je ostao u Tottenhamu.

Inače, Mahrez i Rita imaju dvije kćeri, a njihova veza počela je 2014. godine.

Tada nije bio slavan kao danas, ali bio je šarmantan i svidio mi se. Stalno mi je govorio kako sam lijepa, ispitivao me o mom životu i činio je da se osjećam posebno. Rekao je da me voli i da želi da imamo djecu. Voljela sam ga i htjela sam sve da uradim za njega. Promijenila sam vjeru, prestala sam da pijem alkohol jer on nije pio i zaista sam voljela njegove vrijednosti. Željela sam imati solidan porodični život, da budemo zajedno i da osjećamo isto”, poručila je Mahrezova bivša supruga.Povezano

Leave a Comment