Igrala s Đokovićem u dublu: Stojanović ovim potezom pokazala koliko joj znači Tokio

Nina Stojanović nije dobila priliku da igra za olimpijsku bronzu na Igrama u Tokiju, ali je učešće na najvećoj sportskoj smotri “sačuvala” na pravi način.Istetovirala je na podlaktici olimpijske krugove, što je pokazala i na odmoru u Španiji..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Nina je teško podnijela odluku Novaka Đokovića da ne igra za bronzu u miks dublu, poslije poraza u meču za bronzu u singlu.

Bila joj je to šansa karijere da dođe do velikog odličja, možda bi Srbija došla i do 10. medalje, ali Novak više nije imao snage psihički i fizički.

Poslije toga se i Nina oglasila, kada su se utisci slegli.

Nekad i sada. Samo ja znam osjećanja sa kojima sam se suočila kad sam saznala da nećemo imati šansu da igramo najvažniji meč moje karijere za olimpijsku medalju. Prepoznajem i koliko me je ovaj događaj ispunio najdubljim mogućim emocijama i donio mi je mnogo sreće. Hoću da kažem da sam zahvalna, najprije zato što sam bila među najboljim sportistima na svijetu. Bila je čast i privilegija igrati uz najboljeg u historiji tenisa, za svoju zemlju Srbiju. Hvala svima na porukama podrške, volim vas i mnogo ste mi pružili tokom ovog perioda. Hvala vam! Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju, cijenim svaki minut koji sam provela u Tokiju“, navela je Nina.

Ko zna, možda će baš sa Novakom napasti medalju i ispraviti grešku u Parizu, Đoković je najavio učešće 2024.Povezano

Leave a Comment