(FOTO) Navijači zabrinuti za Đokovića: Šta mu se dogodilo s okom?

Novak Đoković je sletio u New York na čuveni aerodrom “JFK”, a već po slijetanju jedna njegova fotografija privukla je mnogo pažnje.Naime, navijači su primjetili da je lijevo oko Novaka drugačije u odnosu na desno, kao da je poluzatvoreno. Odsustvo simetrije upalilo je alarm kod najvatrenijih navijača srpskog igrača.

Bilo je onih koji su smatrali da je možda u pitanju neka manja infekcija, a svi su podsjećali da Srbin često nosi sočiva.

Šta se dešava sa njegovim lijevim okom? Mislim, jasno je da ne utiče na njegov tenis, ali me zanima“, napisao je jedan korisnik.

Nije prošlo dugo, a stigao mu je odgovor.

Dobro zapažanje… Ali ‘selfi’ je na aerodromu nakon dugog leta i nije mjerodavan da se bilo šta dijagnostifikuje. Siguran sam da svako od nas ima čudan selfi… Vidjet ćemo uskoro ili nešto kasnije… Čak i zvezde Holivuda“, napisao je drugi.

Bilo je i onih koji su bili poprilično oštri u komentarima.Nadajmo se da šta god da se dešava sa Đokovićevim levim okom nije zarazno“, napisao je jedan.

Ista rasprava je buknula i na „Reddit“ gde su korisnici tvrdili da to nije opasno stanje, a nazivali su to stanje ptozom („ptosis“). Ptoza najčešće podrazumijeva spuštanje očnog kapka.

Ista fotografija sa aerodroma je mnoge zabrinula, ali su svi primjetili slično i na snimku koji je objavio Vasek Pospišil tokom treninga sa Srbinom pred US Open.

Nije ovo prvi put da se diskutuje o oku Novaka, prošli put je veliku pažnju privukla jedna fotografija iz Dubaija početkom prošle godine.Povezano

Leave a Comment