Đokovića danas gledamo dva puta: Organizatori Mastersa u Parizu objavili raspored mečeva

Novak Đoković je saznao kada igra svoj prvi meč u singl konkurenciji na ovogodišnjem Mastersu u Parizu. Srpski as je kao najbolji teniser svijeta bio slobodan u prvom kolu, a sada je saznao da će za protivnika imati Tomasa Martina Etcheverryja. Njihov meč je dakle danas na programu, a organizatori su odluči da će igrati treći u “Bersiju”. Program počinje u 11 sati, što znači da bi Đokovića na djelu mogli gledati oko 15 sati.

Prije njih bit će održana dva prava derbija, jer najprije igraju Grigor Dimitrov – Danil Medvedev, a potom Stefanos Tsitsipas – Felix Auger-Aliassime, pa je moguće da Novakov meč možda počne i nešto kasnije od očekivanog termina.

Inače, Srbin i pomenuti Argentinac su se na ovogodišnjem Mastersu u Rimu sastali prvi put i Srbin je trijumfovao sa 2:0 (7:6, 6:2)

Treba napomenuti i to da ćemo tokom srijede Đokovića gledati i u dubl konkurenciji zajedno sa Miomirom Kecmanovićem. Nakon što su uspješno prošli prvu prepreku, sada ih očekuje dosta teži izazov, jer će preko puta mreže imati par Rohan Bopanna – Matthew Ebden.

Prvobitno je stavljeno da se ovaj meč igra od 17 sati, ali jasno je da tako rano neće moći početi i da je za očekivati da to bude tokom večeri, što će zavisno od situacije u singlu biti i ažurirano.
Povezano

Leave a Comment