Đoković i Kecmanović sjajno započeli Masters u Parizu, do trijumfa bez većih poteškoća

Novak Đoković i Miomir Kecmanović uspješno su startovali na turniru dublova na Mastersu u Parizu. Oni su u prvom kolu pobijedili Gonzala Escobara i Aleksandra Nedovyesova, 6:4, 6:2.Trebalo je Novak i Miomir da igraju protiv Jannika Sinnera i Stana Wawrinke, ali je Švicarac odustao od takmičenja, pa je došlo do promjene u posljednji čas.

Bila je to reklo bi se odlična priprema srpske kombinacije za nešto što ih čeka od 21. novembra u Malagi. U pitanju je finalni turnir Davis Cupa i meč sa Velikom Britanijom.

Odlično su počeli susret, došli do brejka i prednosti od 2:0, da bi potom u petom gemu još jednom oduzeli servis Escobaru i Nedovyesovu za 4:1. Nisu uspjeli da ga potvrde, uzvratili su Kolumbijac i Kazahstanac odmah, a potom smanjili i na 4:3.

Ništa im nije vrijedilo jer su srpski teniseri zadržali prednost brejka i poslije 34 minuta stigli do 6:4. Odmah su krenuli brejkom i u drugom setu, stigli do 2:0.

Uspjeli su na servis Kecmanovića da se izvuku poslije 30:40 i da stignu do 3:1. Uslijedio je novi brejk za 4:1 poslije odlična dva riterna Kecmanovića.

Nije bilo povratka za Escobara i Nedovyesova, Novak je odservirao u gemu za 5:1. Imali su u narednom gemu meč loptu na servis protivnika, nisu je iskoristili, ali su u narednom bili sigurni i završili posao.
Povezano

Leave a Comment