Dinamo poslao poruku DTSM-u: Na vašu žalost, u klubu nema nepravilnosti

Dinamo je na svojim stranicama objavio priopćenje vezano za nadzor sportske inspekcije koja je nadzirala klub zadnjih nekoliko mjeseci.

Hrvatski prvak je ovim priopćenjem indirektno odgovorio udruzi “Dinamo to smo mi” koja sustavno tvrdi da se u klubu radi mimo Zakona o sportu te da statut kluba nije usklađen sa Zakonom o udrugama.

Dinamovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo navijače i članove kluba da je GNK Dinamo u posljednjih nekoliko mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije, na temelju podnesene prijave o navodnim nepravilnostima u ustroju i poslovanju kluba. Prema temama nadzora, zaključujemo da su podnositelji predstavnici udruge “članova Dinama”, koja već više godina maltretira javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama, nastojeći pod svaku cijenu destabilizirati Dinamo. Na njihovu žalost, jučer je završeno postupanje sportske inspekcije te provedenim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu. Ako ovom zaključku pridodamo lako provjerljivu činjenicu da je Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o udrugama, onda je sasvim jasno da je još jedan pokušaj ugrožavanja Dinamovog pobjedničkog puta neslavno završio.

Pozivamo sve navijače Dinama da se okrenu sportskim izazovima i postavljenim ciljevima koji su ispred momčadi u novoj natjecateljskoj sezoni te da budu iskrena i prava podrška igračima na putu prema novim pobjedama, trofejima i uspjesima na domaćem i europskom planu”.

(index.hr)

Povezano

Leave a Comment