Barcelona i Neymar napokon postigli dogovor

Dugogodišnji sudski spor između Barcelone i Neymara konačno je završen i to obostranim dogovorom.Ne znaju se detalji sudskog dogovora, ali je Barcelona objavila da su dve strane potpisale sporazum vezan za sve prethodne sporove. Takođe je dodato da je sporazum postignut u prijateljskom tonu.

Odnosi strana jako su se pogoršali 2017. kada je Neymar za rekordnu sumu prešao u PSG. Katalonski klub se tu ništa nije pitao jer je aktivirana otkupna klauzula, ali je ipak aktivirala tužbu protiv Brazilca za kršenje ugovora. Poslije nekog vremena uslijedio je odgovor fudbalera i njegovog oca i agenta u vidu kontratužbe da Brazilac nije dobio bonus za potpis u vrijednosti oko 43 miliona eura.

U međuvremenu odnosi su se značajno popravili, posebno jer je bilo koketiranja oko povratka Neymara u Barcelonu. Ipak, od toga ništa na kraju nije bilo, Brazilac je produžio ugovor sa Parižanima, ali odnosi su očigledno ostali dobri pošto je na kraju došlo do prijateljskog dogovora oko završetka sudskih procesa.Povezano

Leave a Comment