Vico Zeljković u zgradi NSBiH primio delegaciju FC Mostar SG Staklorad

U zgradi Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu, predsjednik NSBiH Vico Zeljković primio je delegaciju FC Mostar SG Staklorad, koju su činili predsjednik mostarskog kluba Amel Bajgorić, direktor Mirsad Fazlinović i članovi Uprave Alen Đuliman i Sead Kajtaz.FC Mostar SG se još jednom zahvalio predsjedniku NSBiH Vici Zeljkoviću, na prijemu. Iz mostarskog kluba su istakli da je Zeljković ovim prijemom pokazao da želi dati doprinos daljem razvoju futsala u našoj zemlji.

Prvi put, nakon četiri osvojene titule prvaka BiH, primio nas je predsjednik NSBiH. Zbog toga smo zahvalni predsjedniku Vici Zeljkoviću i njegovim saradnicima na velikom gestu. Imali smo veoma konstruktivan razgovor o mnogim temama, ali u prvom redu o unaprjeđenju futsala u BiH”, rekao je Bajgorić, dodavši:

“Predsjednik je rekao da je će pomoći oko organizacije Glavne runde UEFA Lige prvaka, gdje ćemo igrati protiv Kampuksen Dynama (Finska), SC Dinama Plus (Moldavija) i ZVV Hovucuba (Nizozemska). Mi smo domaćini turnira od 26. do 31. oktobra u Jablanici”.Povezano

Leave a Comment