Sjajno raspoloženje u Parizu: Alcaraz objavio sliku s Đokovićem, Srbin iznenadio svojim zahtjevom Monfilsa

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sreo se sa protivnikom iz nekoliko sjajnih mečeva ove sezone.Đoković je u Parizu pred početak Mastersa trenirao sa Carlosom Alcarazom iz Španije koji je prije nekoliko sedmica rekao da mu je samo Novak u glavi kad trenira.

Carlos je već sada sa 20 godina najbolji mladi teniser i dvostruki Grand Slam šampion koji je Đokovića pobijedio u finalu Wimbledona ove godine. Gubio je u finalu Mastersa u Cinncinatiju, a sada će probati da skine krunu Holgeru Runeu i zaustavi Novaka na putu do finala Pariza ili u meču za titulu.

Ja sam u Parizu! Odličan trening danas sa Novakom. Idemo“, napisao je Carlos dok su njih dvojica igrala razmjene sa osnovne linije.

Koliko su u dobrim odnosima dvojica tenisera pokazali su i ljudi iz Đokovićevog tima fotografijama sa Špancem i njegovim timom.

Novak od prošle godine brani finale Pariza gdje je poražen od Runea, a ove godine mu je uvertira za turnir bio i susret sa Gaelom Monfilsom od kojeg je tražio da ga uči da pleše.

Monfils mu je pokazao plesni pokret za koji je Đoković obećao da će ga ponoviti i to je i probao da uradi za dobro raspoloženje svih na terenu. Novak i Carlos je trebalo da igraju međusobno u Davis Cupu, a poznato je da će do kraja sezone odigrati još bar jedan egzibicioni meč.
Povezano

Leave a Comment