Oglasio se otac Asmira Begovića: Gospodine Zeljkoviću mogli bi i vi na sud

Ne stišava se bura nastala nakon jučerašnje objave Asmira Begovića na Twitteru. Podsjećamo, nekadašnji reprezentativni golman BiH osuo je paljbu po čelnicima Nogometnog saveza.Vico, Miske, Petev, grupa agenata (menadžera op.a). Umjesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je sinoć Asmir Begović.

Danas se oglasio predsjednik Nogometnog saveza Vico Zeljković, koji je najavio tužbu Begoviću, a sada se oglasio i Amir Begović, otac bh. golmana.

Gospodine Zeljkoviću, mogli bi i vi na sud. Reći da nema karaktera za nekoga ko je pomogao mnogim ljudima, udruženjima, djeci sa specijalnim potrebama… je u najmanju ruku za sud ili možda psihijatriju. Nisi čuo za Misimovića ništa iz prošlosti (tuča sa selektorom, bojkot baraža sa Portugalom, odnos prema bratu Spahiću prilikom izbora selektora, psovanje Sušića i mitraljez itd). Spusti malo loptu na zemlju gospodine i gledajte da se pobijedi Kazahstan”, napisao je AmirBegović te dodao:

Onda ćemo diskutovati ko je kakav karakter. Šta bi prošlog oktobra, zašto je Asmir napustio reprezentaciju? Podmetnuli ste mu koronu, raspitajte se šta je bilo. Burić pozitivan, sakriveno da ne bi Šehić u karantin. Obavijestite javnost šta je bilo Zeljkoviću. Nemoj se praviti važan. Znam da ti ima po kome doći i malo više respekta prema Asmiru kao predsjednik saveza. 63 nastupa, još uvijek je šesti na vječnoj listi, a pogotovo prema Barbarezu. Još si ti zelen dijete. I napomena, 11 igrača čini fudbalski tim”, poručio je Begovićev otac.

(FOTO/Screenshot): Objava Amira Begovića na FacebookuPovezano

Leave a Comment