Novakov šou: Demonstrirao borilačku vještinu sa majstorom iz Brazila

Novak Đoković je poslije Olimpijskih igara odlučio da “napuni baterije” tako što je otputovao u Crnu Goru, gdje je bio na moru i prije nego što je krenuo put Tokija.Novaku je teško pao poraz u polufinalu protiv Zvereva, a kasnije i u meču za bronzu protiv Pabla Carrenaa Buste, pa je na kraju zbog povrede predao i miks dubl meč za bronzu sa Ninom Stojanović u paru.

Mnogo energije i emocija potrošio je Đoković, a ono što djeluje lijepo, utisak je da mu se raspoloženje popravilo, a djeluje i da je povreda prošlost, pošto je pokazao da je dobar i u vještinama čuvenog brazilskog plesa i borilačke vještine “kapoere”.

Novak je u Ljutoj naišao na Brazilca Marsela Santosa, koji je majstor kapoere, pa je djelić svog umjeća prenio i na Novaka, koji ima talenat i za ovo.

Pokazivanje pokreta brazilske kapoere prvom teniseru svijeta i živoj legendi sporta naše generacije. Maksimalno poštovanje Novače Đokoviću. Hvala i Jugoslavu Kariću na promociji ovog sastanka, kapoera se zahvaljuje”, napisao je Brazilac.Povezano

Leave a Comment