McGregor: Khabibu je otac sređivao borbe protiv nižerazrednih boraca, a sada je…

Conor McGregor je uoči borbe s Dustinom Poirieom odradio intervju s ESPN-ovim novinarom Stephenom A. Smithom. U njemu se dotaknuo i Khabiba Nurmagomedova, penzionisanog UFC prvaka lake kategorije. Iza njih dvojice duga je historija prepucavanja, još od borbe u oktobru 2018. godine, koju je dobio Khabib.

Smith je nabrajao McGregorove zadnje borbe, a kad je spomenuo poraz od Khabiba, Irac ga je prekinuo.

Gdje je Khabib sada, kamo je otišao? Pobjegao je u sprintu, nestao je. Ništa nije ostvario u ovom sportu. Je*eš sve što je napravio”, poručio je McGregor, a na Smithov argument da je Khabib ipak neporažen dodao je ovo:

”On je neporažen protiv boraca koji su imali tri pobjede i šest poraza. Borio se protiv takvih protivnika na priredbama koje je organizirao njegov otac. Njegov otac namještao mu je takve priredbe. Pobjeđivao je nižerazredne borce koji su bili na omjerima od dvije pobjede i osam poraza, a s takvima se borio kroz prvih 20 nastupa. Imao je tri vrijedne pobjede u UFC-u, a prije toga nije ništa postigao, osim otkazivanja borbi i padova na vagi.”

McGregor će se u noći sa subote na nedjelju treći put boriti protiv Dustina Poiriera. Svaki borac dosad ima jednu pobjedu u međusobnim mečevima.

Povezano

Leave a Comment