Khabib: McGregor je gotov. Neka se bori još jednom s Poirierom da ga dotuče

Khabib Nurmagomedov stalno je u medijima i na društvenim mrežama nakon poraza Conora McGregora od Dustina Poiriera.

Odmah nakon što je McGregor izgubio, Rus je na Twitteru napisao da dobro uvijek pobjeđuje zlo, a jučer je za MMA Junkie komentirao svoj eventualan izlazak iz mirovine. Rekao je da mu je Dana White ponudio megaborbu s također umirovljenim Georgesom St-Pierreom, ali je Nurmagomedov je rekao da nema šanse da se vrati.

Jedan od najboljih boraca (29-0) svih vremena sad je dao intervju za ESPN, u kojemu je komentirao Conorovu budućnost.

Da nije slomio nogu, rekao bih da bi se mogao vratiti na onaj nivo na kojemu je bio u naponu snage. Sa slomljenom nogom? Nema šanse. Nikad više neće udarati na isti način. Nije star, ali mislim da ni psihički neće biti kao prije nakon tog loma noge. On je gotov, ali je dobar za promociju UFC-ja. Ako se želi vratiti, neka mu daju šansu pa neka ga Dustin završi za sva vremena. Mislim da će UFC dogovoriti borbu s Poirierom ili Nateom Diazom. Izgubit će i od jednog i od drugog”, rekao je Khabib.

Rus se osvrnuo i na McGregorov “trash talk”, u kojem je prije borbe rekao da će ubiti Poiriera.

To je sve bilo ‘fake’. Prije nekoliko mjeseci je bio normalan, a to što je govorio je bilo ‘fake’. Zato Dustina uopće nije diralo to što priča. To je bila velika Conorova pogreška jer je na to trošio previše energije. Zašto se baviš svojim protivnikom? Bavi se sobom i na to se fokusiraj”, kazao je Nurmagomedov.

McGregor je na kraju prve runde meča protiv Poiriera slomio nogu, zbog čega je borba prekinuta. Do kraja godine ne smije se boriti, a Poirier će se za pojas boriti protiv Charlesa Oliveire. McGregor bi u ring ponovno mogao ući početkom sljedeće godine.

Povezano

Leave a Comment