Đoković pred Indian Wells gostovao na prestižnom samitu u SAD: Otkrio zanimljivosti o sebi i raznježio prisutne

Prvi teniser svijeta Novak Đoković nastupit će na Mastersu u Indian Wellsu, a prije početka turnira gostovao je na “Upfront” samitu.Đoković je tom prilikom govorio brojnim navikama koje ima, a prisutne su zanimale i dnevne rutine najboljeg tenisera svijeta. Voditelj je potom postavio nekoliko pitanja Đokoviću.

Na pitanje koja mu je omiljena serija, Đoković je rekao “Prijatelji”. Upitan ko je njegov superheroj, Novak je odgovorio “moja majka”.

‘Koristite svoj mozak da pobijedite’ od spisateljice Holi Dži Grin je omiljena knjiga”, rekao je Đoković.

Košarka mu je omiljeni timski sport, a najdraži sportski događaj je centralni teren Wimbledona. Novaka je pitao i koji mu je omiljeni obrok kada prekrši pravila.

Pica, palačinke i još nekoliko stvari”, odgovorio je on.

Potom se zahvalio na pozivu.

Bilo je zadovoljstvo biti na pozornici sa Jeffreyem Katzenbergom i podijeliti neka od preduzetničkih iskustava”, poručio je Đoković.
Povezano

22 Thoughts to “Đoković pred Indian Wells gostovao na prestižnom samitu u SAD: Otkrio zanimljivosti o sebi i raznježio prisutne”

  1. Профессиональное асфальтирование от команды опытных специалистов. Мы предлагаем комплексные решения для укладки асфальта на дорогах, площадках, парковках и других объектах. Качество, надежность и соблюдение сроков – наши приоритеты для вашего спокойствия.

  2. Когда дело касается укладки асфальта, важны каждая деталь и каждый этап работ. Наша команда специалистов обеспечивает высокий стандарт качества, используя современное оборудование и проверенные материалы. Результат – прочные и гладкие дороги, готовые к долгосрочной эксплуатации.

  3. jbustinphoto.com
    이 시대에 의사는 항상 존경받습니다.

Leave a Comment