Becker čestitao Đokoviću na tituli, a potvrdio je i da će nastaviti saradnju s Runeom naredne sezone

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pobijedio je Holgera Runea u grupi Završnog Mastersa u Torinu, a onda otišao do kraja i osvojio titulu. U nedjelju je pobijedio i Jannika Sinnera, revanširao mu se za poraz iz grupe i uzeo rekordnu sedmu titulu sa završnog turnira, prestigavši time Rogera Federera.Spomenuti Rune je propisno namučio Novaka u grupi kroz tri seta, pa je jasno da mu prija rad sa novim trenerom Borisom Beckerom, sa kojim je svojevremeno sarađivao i Đoković.

Upravo je Becker na kraju čestitao Đokoviću, istog dana kada je potvrdio da nastavlja rad sa Runeom i naredne godine.

Veoma sam uzbuđen što ću nastaviti partnerstvo sa Holgerom Runeom u 2024. godini. Gradimo tim oko Holgera da bismo izvukli najbolje iz njega, na terenu i van njega“, poručio je Becker.

Koji sat kasnije, morao je da se pomiri sa time da je Rune ispao sa turnira baš kada je poražen od Sinnera u trećem kolu grupne faze, zbog čega je dalje otišao Novak, kasniji šampion.

FOTO: Screenshot – Instagram

“Čestitam dragi”, napisao je Becker u poruci na Instagramu, namijenjenoj Đokoviću poslije finala, nakon kojeg je srpski as poručio da dogodine ide u napad na titule sva četiri Grand Slama i zlato sa Olimpijskih igara u Parizu.
Povezano

Leave a Comment